Orifarm – Healthy days

Orifarm – Healthy days

Vårt mål i Orifarm er å skape så mange friske dager som mulig for så mange mennesker som mulig.

Orifarm Healthcare

Vårt mål i Orifarm er å skape så mange friske dager som mulig for så mange mennesker som mulig. Orifarm ble grunnlagt av Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen i 1994 og gir tilgang til legemidler av høy kvalitet til rimelige priser, samtidig som vi alltid har et skarpt fokus på hvorfor vi eksisterer. Uten friske dager blir ingen dager gode.  

Orifarm er i dag et svært suksessrikt, internasjonalt helseselskap som hele tiden jobber for å bli best på å gjøre helse til en bedre deal.  

For vår Healthcare-enhet betyr dette å tilby høykvalitetsprodukter og etablerte merker innen reseptbelagte produkter, generika, vitaminer og reseptfrie produkter. Vi har vokst til å bli en ledende leverandør på flere av disse områdene, og vi fortsetter å vokse fordi vi utgjør en reell forskjell for aksjonærene våre.  

Enten det er gjennom organisk vekst, oppkjøp eller gjennom vinn-vinn partnerskap, søker vi stadig nye muligheter for å ekspandere til nye markeder og utvide produktlinjene våre. I samarbeid med søstervirksomheten Health Access har vi til hensikt å utfordre markedet og gjøre rimelig helsetjenester av høy kvalitet tilgjengelig for alle på deres vei til bedre helse. 

Orifarm-gruppen

Orifarm-gruppen

Orifarm-gruppen er en progressiv europeisk aktør innen helsesektoren. Vår visjon er å tilby de beste avtalene for legemidler. Våre to hovedforretningsområder, parallellimporterte legemidler og generika, gir store besparelser for samfunnet og forbrukerne. Videre er det viktig for Orifarm å tilføre verdi til våre partneres virksomheter, og å gjøre ting på en smartere måte ved å tenke nytt.

Stort utvalg

Stort utvalg

av produkter, som dekker hele reisen fra forebyggelse til behandling.

Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon

Orifarm AS
Sandakerveien 138
0484 Oslo

Telefon: +47 21 69 69 10
Faks: +47 21 52 00 10

E-post: info@orifarm.com