Rhinox®

Rhinox®

Tett nese skyldes ofte smitte i forbindelse med en forkjølelsesepidemi, og skjer gjerne i den kalde årstiden. Luktesansen, som gjør oss i stand til å skille mellom det som lukter godt, vondt, farlig eller sterkt, er vesentlig, men like viktig er funksjonen nesen har til å rense, fukte og temperere luften vi puster inn.
Tett nese er plagsomt, blant annet kan søvnen forstyrres, og det er vanlig at både svelg og luktesans påvirkes. Avsvellende nesespray lindrer symptomer på tett nese. Tett nese lindrer du enklest med nesespray eller nesedråper, men visste du at du bør bruke saltvannsnesespray først? Da får du renset opp nesen, og kan dermed klare deg med mindre nesespray. Husk at nesesprayen kan brukes i maks ti dager sammenhengene, mens saltvann kan brukes så lenge du vil.
Rhinox virker på blodårene i neseslimhinnen slik at disse trekker seg sammen. Dermed reduseres slimproduksjonen i øvre luftveier og letter luftpassasjen ved tett nese.

.

Forkjølelse
Forkjølelse
Forkjølelse

Forkjølelse er den sykdommen som rammer oss nordmenn hyppigst og de fleste av oss rammes av forkjølelse minst én gang i året. Her kan du få tips og råd til hvordan du kan forebygge og lindre typiske forkjølelses-symptomer.

Les mer om forkjølelse