Dekadin-duo: Reseptfrie legemidler for å lindre sår og irritert hals

Det finnes ingen effektiv behandling mot forkjølelse, men det finnes imidlertid mange produkter du kan kjøpe på apoteket som kan lindre noen av symptomene. Vi har utviklet Dekadin-duo nettopp med dette formålet.

Dekadin-duo halstabletter og munnspray inneholder virkestoffene klorheksidin og lidokain, som gir en lokal og lindrende virkning i munn og svelg. Preparatet kan brukes av både voksne og barn fra 12-årsalder. 

Vi anbefaler å ha Dekadin-duo for hånden dersom kriblingen i halsen skulle melde seg. Jo raskere du får tatt Dekadin duo, desto raskere vil du kunne lindre ubehaget. Nyheten Dekadin-duo halstabletter og munnspray får du kjøpt på apoteket.

Du kan velge mellom flere friske og deilige smaker. Halstabletten får du i smakene mentol, sitron, honning og jordbær. Foretrekker du munnsprayen fra Dekadin-duo kan du velge mellom sitron eller mentol. Finn din favoritt!

Klorheksidindihydroklorid som er ett av virkestoffene i Dekadin-duo kan ha hemmende effekt på bakterier og andre mikroorganismer. Videre er lidokainhydroklorid et lokalbedøvende middel. Lindrer halsvondt. Virkestoffene i Dekadin-duo frigis generelt svært gradvis og virker lokalt. Dekadin-duo er sukkerfri og kan brukes av personer med diabetes.

.

Rusk i halsen? Slik kan du få bukt med en sår og irritert hals
Rusk i halsen? Slik kan du få bukt med en sår og irritert hals

Det begynner å krible i halsen og halsen kjennes tørr og sår. Hva kan du gjøre? Med halstabletten Dekadin-duo kan du lindre symptomer og hemme virkningen fra bakterier og andre mikroorganismer.

Forkjølet igjen? Fortvil ikke. Det finnes råd!
Forkjølet igjen? Fortvil ikke. Det finnes råd!

Ivrig håndvasking, håndsprit, nys i ermet og munnbind – man skulle tro at vi kunne alle triksene i boka for å unngå basseluskene. Likevel opplever mange likevel å bli forkjølet igjennom vintersesongen.

Forkjølelse
Forkjølelse
Forkjølelse

Forkjølelse er den sykdommen som rammer oss nordmenn hyppigst og de fleste av oss rammes av forkjølelse minst én gang i året. Her kan du få tips og råd til hvordan du kan forebygge og lindre typiske forkjølelses-symptomer.

Les mer om forkjølelse