Zymelin®

Zymelin®

En åpen nese er viktig for luftveier og bihulefunksjon samt for smak, lukt, velvære og ikke minst god søvn. Tett nese skyldes ofte smitte i forbindelse med en forkjølelsesepidemi, og forkjølelse er en virusinfeksjon i nese og svelg som det ikke er mulig å bli immun mot. Når man er forkjølet er det vanlig å ha snue, tett neste og sår hals. Selv om det ikke finnes en kur, finnes det en rekke produkter som kan lindre symptomene – som blant annet nesespray.

Zymelin virker på blodårene i neseslimhinnen slik at disse trekker seg sammen og letter luftpassasjen. En tett nese lindrer du enklest med nesespray eller nesedråper, men visste du at du bør bruke saltvannsnesespray først? Da får du renset opp nesen, og kan dermed klare deg med mindre nesespray. Husk at nesesprayen skal brukes maks i ti dager sammenhengende, mens saltvann kan brukes så lenge du vil.

.

Forkjølelse
Forkjølelse
Forkjølelse

Forkjølelse er den sykdommen som rammer oss nordmenn hyppigst og de fleste av oss rammes av forkjølelse minst én gang i året. Her kan du få tips og råd til hvordan du kan forebygge og lindre typiske forkjølelses-symptomer.

Les mer om forkjølelse