Puss, puss for friske tenner og null hull

Puss, puss for friske tenner og null hull

Norske helsemyndigheter anbefaler tannpuss i to minutter to ganger om dagen for å unngå hull i tennene. Legger du til en fluortablett med D-vitamin for de minste bidrar du til både god tannhelse og bedre helse generelt.

Fluortabletter med D-vitamin er en genial 2 i 1-løsning for de som ønsker at alle over 3 år i familien skal sikres god tannhelse. Nå finnes det enda flere muligheter og smaker å velge mellom.

Vitamin-D for bedre helse

Det er velkjent at fluor bidrar til å opprettholde tannmineraliseringen, men det mange kanskje ikke vet er at inntak av D-vitamin også bidrar til å opprettholde normale tenner. I tillegg er vitamin D en viktig bidragsyter til et fungerende immunforsvar hos både store og små.

Kostholdsundersøkelser viser at de færreste i Norge får i seg tilstrekkelig av dette viktige vitaminet.

Ved å velge denne løsningen med både fluor og D-vitamin i samme tablett, slår du to fluer i en smekk med tanke på helsefordelene.

 

Les mer om hvordan fluortabletter med D-vitamin kan bidra til at det blir enkelt å sikre god tannhelse og helse generelt. 

Puss, puss så får du en fluortablett

Puss, puss så får du en fluortablett

Flere opplever at tannpussen for de minste iblant kan være litt utfordrende. Da kan det ofte være greit å ha noe å se frem til. Og hva er vel en bedre avslutning enn en fluortablett med D-vitamin med god smak av enten eple eller sitron, og som kan både suges og tygges?